Over ons

Op Atlantic Beach mag u de beste kwaliteit, verse producten en perfecte service verwachten. Het team van de beach club staat elke dag vanaf 12:30 uur klaar om dit waar te maken.

De perfecte locatie

Bij het charmante strand van Kijkduin, direct aan het Zuiderstrand, is sinds 2016 een compleet nieuwe beach club geopend. Atlantic Beach is de hotspot van Kijkduin en dé plek voor heerlijke bites en drinks. De beachclub bevindt zich naast het hotel NH Atlantic Den Haag en is elke dag geopend vanaf 12:30. Op de kaart vindt u een verschillende bites platters, oesters en salades, maar ook verse zeetong en een killer burger. Perfect te combineren met een goed glas wijn of een gin tonic.

Ons team

Wij zien uit naar uw komst!

NH Hotel Group

NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met bijna 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder de NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De hotels van NH Hotel Group zijn bekroond met de Zoover Award voor Beste Hotelketen in 2014, 2015 en 2016.

Hans Weber
Executive chef
Hans Weber

Een nieuw seizoen met een nieuw terras en met gerechten van deze tijd, Divers en van hoge kwaliteit. Voor chef-kok Hans Weber moet eten vooral lekker zijn.

Koken is niet moeilijk, houdt het vers en simpel en laat de ingrediënten voor zich spreken.

Proef en geniet van onze cocktails en de wijnen van wijnhuis Boschendal. Atlantic Beach zorgt ervoor dat u culinair geniet van het lekkere eten en de sea view experience zorgen voor het decor.